martes, 27 de noviembre de 2012

TALLER DE BALL

Aquest dijous, 22 de Novembre, na Noelia ens ha fet una gran classe. Hem pogut aprendre a ballar el típic ball eivissenc anomenat "Ball pagés", així com la seva història: indumentaria, joies, colors dels vestits... 
Seguidament, hem passat al ball flamenc i ens ha ensenyat els passos necessaris per a ballar sevillanes, en concret, la primera. 
Com encara ens quedaven uns minuts, hem aprofitat per realitzar la coreografia d'altres balls aeròbics amb la col·laboració de les companyes. 

Ha estat una classe molt divertida. La veritat és que sempre he tingut ganes d'aprendre ball flamenc però mai he tingut l'oportunitat. Ara ha set una bona iniciació i pot ser el començament... Quan acabi la carrera tinc moltes ganes de poder dedicarme a aprendre a fer altres coses (con és el ball blamenc) que ara em són impossibles de dur a terme a causa dels horaris de la universitat. 

Si he de treure un aprofitament didàctic de l'assignatura d'avui per als infants podria dir que sería interessant realitzar aquests balls amb ells, encara que tan sols sigui una demostració, per així tractar la multiculturalitat a l'aula. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario