miércoles, 2 de enero de 2013

TALLER DE CANÇONS




Lalalalalalallalala...... laralaralaaaaa.....



Aquest taller l'hem dut a terme al llarg de dos sessions !!!! 


Primerament, na Sílvia ens va fer unes dinàmiques de grup: 

  • Una persona de nosaltres havia de gatet moribund  i havia d'anar a algú i fer-lo riure. Si aquesta persona reia, es convertia en gatet moribund.
  • Havíem de posar-nos un encenedor al davant i bufant havíem de fer moure la flama sense apagar-la. D'aquesta manera vam vorer com és de complicat controlar l'aire que surt del nostre cos i que per tant, la nostra veu és com qualsevol atre instrument.



Més endavant ens va ensenyar com hem de respirar per tal de treure bé la veu. Per tal de fer-ho bé ens ha mostrat un exercici per a que ho poguem practicar:

A partir d'aquí hem començat a cantar com si fóssim una coral. Ens hem dividit per veus: per un costat els que cantàvem més greu i a un altre costat els que cantàvem més agut. 
Primerament hem cantat una cançó a la vegada fent diferents veus (greus i agudes) i seguidament hem fet un ...... que consisteix en que uns comencen a cantar i quan van per una part determinada de la cançó entra un altre grup cantant des del principi mentre els altres segueixen cantant. 



Possiblement no treballarem la coral amb els infants d'infantil però si que és molt interessant que nosaltres sapiguem com utilitzar la veu per fer-ho d'una manera correcte i no espenyar-nos-la. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario